Termeni si conditii


Preambul:

Acest regulament se aplica si vizitatorilor-comentatori. Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului www.comunicart.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile legale de folosire a acestuia.

1. Proprietatea intelectuala

a. Intregul continut al acestui site, indiferent de natura sa, este proprietatea exclusiva a www.comunicart.ro, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Sub protectia legislatiei ce vizeaza drepturile de autor, marci, brevete si alte drepturi de proprietate intelectuala, intra si continutul transferat in bannere, diferitele forme de afisare a mesajelor ce au caracter informativ sau publicitar si se afla pe site.

b. Orice comentariu trebuie sa respecte dreptul de proprietate intelectuala. Utilizatorii raspund personal pentru incalcarea legislatiei ce reglementeaza drepturile de autor si pe cele conexe. Exprimati-va opinia personala, iar pentru referirile la materiale care nu va apartin, indicati sursa, asigurati-va ca o faceti corect si, bineinteles, cu acceptul proprietarului de drept.

c. Denumirea „comunicart.ro", logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in site, sunt proprietatea exclusiva a www.comunicart.ro. Acestea nu pot fi utilizate in nici un mod fara acordul prealabil si explicit, exprimat in scris, al www.comunicart.ro. Utilizarea abuziva a site-ului, neautorizata in prealabil in scris de proprietarul acestui site, este interzisa si cade sub incidenta normelor legale in vigoare, atragand raspunderea utilizatorului.

d. Informatiile si toate mesajele comuniicate pe www.comunicart.ro sau transmise prin intermediul acestui site, nu pot fi considerate informatii confidentiale si, din momentul postarii pe site, devin proprietatea www.comunicart.ro

e. Proprietarul www.comunicart.ro isi rezerva dreptul de a intreprinde orice actiune considerata dezirabila sau necesara, in raport cu orice reprezinta continutul site-ului.

2. Drepturile vizitatorilor si utilizatorilor

a. de a beneficia de informatiile postate pe site;

b. de a-si exprima opiniile postand comentarii;

c. de a posta articole, cu acordul si sub coordanarea proprietarului www.comunicart.ro si in conditiile care ii voi fi aduse la cunostinta;

3. Obligatiile vizitatorilor si utilizatorilor:

a. sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale site- ului:

i. sa nu initieze si desfasoare activitati precum cele de tip cracking, hacking ori alte activitati similare, de natura sa afecteze buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc;

ii. sa nu introduca fie cod, fie secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a sistemului si a site-ului;

b. sa nu stocheze, copieze, multiplice, distiibuie, arhiveze, pastreze - indiferent de forma sau mijloc orice fel de material si in formatie de la adresa www.comunicart.ro, orice este legat de continutul site-ului;

c. sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale www.comunicart.ro, asa cum sunt descrise la Art. 1;

d. sa nu posteze pe acest site mesaje/materiale cu caracter ilegal, discriminator, abuziv, hartuitor, amenintator, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defaimator pentru persoane/organizatii, vatamator in orice privinta, de natura sa induca un comportament ilegal sau in contradictie cu scopurile declarate ale acestui site;

e. sa nu posteze mesaje publicitare (aceasta clauza vizeaza si publicitatea in semnatura). Pentru postarea unui mesaj publicitar, contactati in prealabil proprietarul/administratorul site-ului. Este exclusa de la regula de fata postarea de link-uri catre pagini care contin link-uri/reclame www.comunicart.ro. In aceasta privinta, ne rezervam dreptul de a refuza anumite site-uri, dupa considerente proprii;

f. spam-ul este interzis si va fi sanctionat conform mentiunilor de la Art. 6;

g. sa nu posteze comentarii care pot fi incadrate ca mesaje comerciale nesolicitate sau care contin recomandari, explicite sau implicite, la vanzarea sau cumpararea unui anumit produs sau serviciu;

h. sa nu divulge informatii confidentiale;

i. sa nu publice mesaje care pot aduce vatamare imaginii, pretului sau valorii de piata a unui produs/ serviciu/brand/organizatii sau pot afecta imaginea publica a unei persoane;

j. sa nu colecteze informatii indentificabile personal de la utilizatorii site-ului.

4. Reguli de continut si forma pentru comentariile postate:

a. Comunicarea pe site se realizeaza in limba romana. Dorim ca si raspunsurile/comentariile sa fie formulate in aceeasi limba, corect din punct de vedere lexical, gramatical si argumentativ.

b. Inainte de a posta aveti in vedere: sa nu scrieti cu prescurtari folosite in mediul virtual pe diferite canale de chat sau in termeni de argou, sa nu va abateti de la subiect.

c. Orice comentariu va viza doar mesajul si nu persoana. Dezacordul va fi exprimat in termeni clari, politicosi, cu un limbaj coerent si decent. Mesajele care exprima atitudini critice trebuie sa fie formulate astfel incat sa respecte regulile unei polemici civilizate.

5. Responsabilitati

a. Responsabilitatea juridica pentru comentariile postate apartine, in totalitate, utilizatorilor.

b. Proprietarul/administratorul www.comunicart.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru:

i. oricare din regulile incalcate de utilizatorii acestui site;

ii. daunele, de orice fel ar fi acestea, care pot aparea prin utilizarea site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau din cauza imposibilitatii utilizarii acestora;

iii. intreruperea functionarii site-ului sau a serverelor;

iv. riscurile inerente, care pot sa apara prin utilizarea site- ului si a intemetului, in general - virusi, diferite elemente sau actiuni ce pot provoca daune, violarea securitatii informatiilor s.a.m.d.;

v. pierdeiile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul;

vi. bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul;

vii. www.comunicart.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente de forta majora sau activitatea unei terte persoane.

d. Continutul www.comunicart.ro (inclusiv comentariile postate) poate fi modificat, sters, mutat de proprietar sau de persoanele autorizate, fara nicio instiintare, pe baza considerentelor proprietarului acestui site sau ale persoanelor autorizate de acesta.

e. Proprietarul www.comunicart.ro nu poate fi responsabilizat pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

f. Continutul www.comunicart.ro reprezinta opiniile celor care posteaza materiale si comentarii. Acestea pot fi subiective si nu pot fi utilizate sau citate ca surse de autoritate sau competenta in vreun anume domeniu ori asociate unei organizatii religioase, iar aplicarea lor, in mod normativ, la propria viata, reprezinta decizia si responsabilitatea vizitatorilor/utilizatorilor.

g. Pentru a crea legaturi cu acest site, postand link catre/pentru www.comunicart.ro sau postaiid link pe www.comunicart.ro pentru alte site-uri, puteti sa va adresati in scris la adresa indicata la contact si sa solicitati acest lucru. Acceptul va fi dat prin e-mail, fax sau pe suport de hartie la adresa indicata. Pentru situatiile in care putem fi legati cu site-uri neafiliate, ne declinam orice responsabilitate, ca si pen tin situatiile in care pe www.comunicart.ro pot aparea astfel de legaturi postate fara acceptul scris al proprietarului www.comunicart.ro.

h. www.comunicart.ro nu poate fi acuzat pentru niciun fel de daune determinate de continutul site-ului sau accesarea/utilizarea acestuia, in niciun fel de conditii.

6. Sanctiuni

a. Incalcarea regulilor prezentate, de catre vizitatori/ utilizatori, duce la reeditarea sau stergerea unor mesaje, avertisment sau/si blocarea accesului pentru o perioada determinata sau nedetenninata.

b. Pentru incalcari ale regulilor de utilizare care nu vor putea fi rezolvate pe alte cai, ne rezervam dreptul de a apela la organizatiile in drept (speram sa nu se ajunga la astfel de situatii).

7. Dispozitii finale

Termenii si conditiile acestui site pot fi modificate oricand, fara o informare prealabila sau ulterioara, si intra in vigoare din momentul postarii lor pe www.comunicart.ro. De aceea, va rugam sa le recititi periodic, dar mai ales daca exista un anunt pe pagina principala in acest sens.