Reducerile ofera posibilitati

no-image Reducerile ofera posibilitatea achizitionarii de produse la un pret mai convenabil. Sunt produse pe care cumparatorul le-ar dori , dar achizitionarea lor este dificila din punct de vedere financiar avand preturi ridicate.

Magazinele fac adesea promotii ce constau reducerea substantiala a preturilor la anumite produse , ocazie cu care cumparatorul isi achizitoneaza produsul mult dorit. Ocaziile generale pentru reducerile substantiale de preturi sunt in momentul schimbarii sezonului toamna / iarna, primvara / vara, mai ales pentru imbracaminte / incaltaminte dar si alte produse de sezon.

In cazul produselor electrocasnice reducerea este motivata fie de durata indelungata de cand produsul este pe stoc , fie pentru ca au aparut alte modele mult mai avansate din punct de vedere tehnologic. Reducerile sunt valabile atat in magazine cat si in comertul virtual . In cazul comertului virtual fiecare site isi afiseaza ofertele privind reducerile de pret tinand cont de motivele enumerate mai sus.

Exista insa site-uri specializate pe care furnizorul de produse isi afiseaza reducerile si vizitatorii incearca sa isi gaseasca produsul perfect care le este de folos, acest tip de site se numeste site de reduceri .

Vizualizari: 588

Distribuie

Comentarii (0)

Lasa un comentariu

1   |   2   |   3   |   4   |   5