Cauta reduceri la produse auto pentru masina ta

no-image Exista diferite produse pentru masina, pentru ajutorul de a o spala, pentru ajutorul de a o parca, chiar si pentru ajutorul de a o conduce.

Pentru a o spala ne vine in ajutor “Aspiratorul auto premium”, cu finisaje de inalta calitate si o putere de 30W, dotat cu doua accesorii pentru aspirarea zonelor dificile, este accesoriul perfect pentru autoturismul dumneavoastra. Aspiratorul de particule are urmatoarele caracteristici:
- Buton oprit/pornit
- LED indicator al alimentarii
- Alimentare de la priza de bricheta
- Motor silentios, maxim 85DB
- Rezervor de colectare transparent.
  Accesorii auto:
- Cap lung pentru acces in zone dificile
- Cap cu perie
- Protectie din cauciuc impotriva deschiderii accidentale a rezervorului de colectare.

Alimentare: 12V - 30W, lungimea cordonului de alimentare: 2,5m. Acest produs are si un discount de 61% , puteti beneficia de aceasta reducere pe site .

Pentru a conduce mai usor autoturismul pe care il aveti puteti achizitiona un Parasolar HD Vision Visor cu functie pentru zi sau noapte dispunand de dubla functie, acest parasolar auto HD ofera pe timp de zi o vizibilitate sporita in timp ce opreste razele puternice ale soarelui pentru o vedere cat mai clara, iar pe timp de noapte, il puteti utiliza pentru a altera luminile farurilor de la masini, pentru o vedere definita.

Acest produs are de asemenea un discount de 64%.

Acum iti poti lua cainele sau pisica cu tine oriunde mergi cu masina datorita husei auto pentru caini si pisici careia i se atribuie si o reducere de 51%.

Cel mai simplu poti incerca sa gasesti reduceri si aici: cauta reduceri, unde, toate aceste produse pot fi returnate in 14 zile daca nu va ajuta pentru treburile pentru care le-ati achizitionat.

Vizualizari: 689


2 voturi
5.00 out of 5

Distribuie

Comentarii (2)

 • no-users
  marhau

  Like

  2017-05-10
 • no-users
  ionut   (Membru)

  Like

  2017-02-08

Lasa un comentariu

1   |   2   |   3   |   4   |   5