Becurile cu led ghidul tau în drumetii

no-image Pana nu de mult în, vremurile când nu exista electricitate, oamenii erau nevoiti sa folosească ca si sursa principala de lumina pentru a se ghida în intuneric lampa cu ulei, iar ca si combustibil folosit pentru mentinerea lampii aprinse se folosea uleiul de masline pentru ca mai apoi sa o perfectioneze.

Pana nu de mult în, vremurile când nu exista electricitate, oamenii erau nevoiti sa folosească ca si sursa principala de lumina pentru a se ghida în intuneric lampa cu ulei, iar ca si combustibil folosit pentru mentinerea lampii aprinse se folosea uleiul de masline pentru ca mai apoi sa o perfectioneze.
Însă vremurile s-au schimbat, anii au trecut, tehnologia a evoluat iar astăzi, oamenii care mai deţin astfel de lămpi sunt cei pasionati de lucruri vintage sau colectionarii, pastrandu-le în scop decorativ si în niciun caz pentru a le folosi.
Lampile din trecut nu mai  sunt privite drept o sursa de lumina în ziua de astăzi pentru ca tehnologia a evoluat si a adus cu ea schimbari uriase.
O prima schimbare uriasa ce va dainui in eternitate ca fiind cea mai importanța inventie a lumii este reprezentanta de descoperirea becului.
Chiar dacă în trecut becul a revolutionat lumea, reprezentand o descoperire uriasa în randul oamenilor, in ziua de astăzi el este privit drept un obiect obișnuit și îl regasim in casele noastre, la locul de munca chiar si pe strada, scopul acestuia fiind de a raspandi lumina.
Însă odată cu descoperirea becului tehnolgia nu s-a oprit aici și a evoluat făcând posibila aparitia becurilor cu led.

Ce sunt becurile cu led?
Dacă îți place natura esti o fire libera și desfasori cu plăcere activități în aer liber obisnuind sa pleci în călători, drumetii sau sa te aventurezi în munti asigura-te ca nu vei pleca de acasă fără sa ai un corp de iluminat la tine care să-ți ghideze drumul în întuneric.
Și pentru ca nu ai auzit de toate modelele existente în materie de corpuri de iluminat ai spune ca o lanterna este cea mai potrivita alegere pentru o astfel de drumetie.

De acord însă știai ca becurile cu led pot reprezenta o alternativa mult mai buna în cea ce privește iluminarea ?

De ce becurile cu led?
Te întrebi ,,Oare cum poate să-mi asigure iluminarea în drumetii un bec?’’ Ei bine nu orice bec ci unul prevăzut cu leduri care se incarca la soare in aproximativ 6-10 ore suficient pentru ca seara sa dispuneti de o lumina puternica.
Spre deosebire de o lanterna care funcționează cu ajutorul bateriilor, becul cu led se încarca la soare dar dispune și de un acumulator care poate fi încărcat de peste 500 de ori, iar puterea lui de a lumina nu se compara cu capacitatea unei lanterne care este mult mai slaba.
În cazul în care aveți ghinion sa prindeți o vreme ploioasa nu va faceți griji becul este prevăzut cu un panou solar ultra sensibil care reacționează chiar și pe timp inorat.
Majoritatea becurilor cu led au prevăzut suport de agatatoare din metal astfel nu mai trebuie sa manuiti corpul de iluminat cum este în cazul lanternelor.
Pentru ca e importa sa dispunem de corpuri de iluminat de calitate buna atunci când alegem să plecăm în drumetii, becurile cu led sunt cea mai buna alegere.

Vizualizari: 620

Distribuie

Comentarii (0)

Lasa un comentariu

1   |   2   |   3   |   4   |   5